Korsveiforum 2024 - praktisk informasjon

Mat og overnatting:
Det er flust med valgmuligheter når det gjelder overnatting: dobbeltrom, enkeltrom, med felles bad eller med eget bad, på madrass i sovesal, i telt, i bobil, på familierom. Du finner alle disse ulike alternativene i prislisten.
Per medio mai er alle enkeltrommene og dobbeltrom med eget bad fullbooket. Det er mulig å melde ønske om venteliste for disse. Se informasjon i Checkin om dette.

Skolen har noen litt eldre internatbygninger der det er rom med felles bad. På disse rommene er det håndvask på rommet. De nyere internatene har egne bad. Bor du på rom inne, er fullpensjon inkludert med frokost, matpakker til lunsj, samt middag.

Bor du ute eller på sovesal, er det mulig å bestille fullpensjon eller bare middager. Om du vil lage maten selv, vil det være et grilltelt utenfor skolen som kan brukes, i tillegg til egne medbragte griller. Dusjing i skolens garderober. Det er strøm tilgjengelig for de som camper ute.

Måltider og overnatting selges i pakker for perioden onsdag-søndag, eller for fredag ettermiddag-søndag.

De fleste rommene kan ha 1-2 madrasser på gulvet i tillegg. Kontakt Korsveikontoret om det er av interesse for dere. Det samme gjelder om dere har behov for et større familierom. Disse tingene finner dere ikke i Checkin.

Sovesal: skolen har en del klasserom der det kan legges ut madrasser for de som ønsker det. Her er ikke måltider inkludert, men bestilles som tillegg om ønskelig. Du tar selv med deg dyne og sengetøy.

Reise:
Vi oppfordrer så mange som mulig å reise kollektivt. Det er busstopp et par hundre meter fra skolen, og der stopper busser til/fra Larvik, Tønsberg++. Busstoppet heter Fredtun.

NB! Stavernfestivalen arrangeres samtidig med vårt Korsveiforum, og det kan bli mye trafikk. Det er derfor lurt å bestille reise tidlig samt planlegge for god tid.