aspens

Korsvei der du bor

Savner du kontakt med andre Korsvei-folk - når det er lenge til neste møtepunkt? Vi har noen tips til hvordan du kan holde kontakt med bevegelsen!

  • Korsvei Sverige
  • Korsvei Danmark
  • Korsvei-nettverk i livsrytme, bønn og veivalg. Veigrep er en slags "desentralisert kloster" der et nettverk av mennesker på ulike steder hjelper hverandre til å ta hverdagsvalg inspirert av Korsveis fire veivisere. Fellesskapet møtes én gang i året. Nettverket er basert på at den som tilslutter seg Veigreps-regelen finner seg en veileder - et "reisefølge", en velger noen elementer i en dags-, ukes- og månedsrytme for disippelliv, og en tar noen valg av retning - framfor alt den retningen som binder hele Korsvei sammen: Å følge Jesus.
  • I 2019 - når dette skrives - kjenner ikke Korsvei-kontoret til aktive lokalgrupper. Korsvei-folk oppmuntres i hovedsak til å være aktive i lokalmiljøets menigheter eller forsamlinger, og ikke til å lage "konkurrerende" grupper. Om du likevel skulle ønske å opprette en form for fellesskap, eller komme i kontakt med andre Korsveifolk der du bor, så kan kontoret hjelpe til med dette.
  • Et eksempel på hvordan du kan ta med Korsvei hjem til din menighet/sammenheng, er disippelkurset Spor.