3-korsvei-tunliv

Verksteder for skolebarn

Nå har vi lista med verksteder klar. Her er det mye gøy og fint og velge i! Forhåndspåmelding skjer i eget skjema gitt i e-post. FRIST 5. JULI!

Verkstedene er rett etter Alle rundt alteret. Barna har med matpakke og drikkeflaske. Verkstedet starter med en samling hvor vi spiser matpakka, blir kjent med hverandre og prater litt om det som skjer i fortsettelsesfortellingen. 
NB: Se på aldersangivelsene! Noen verksteder er for alle, noen er bare for øvre eller nedre alderstrinn. 
Noen verksted er også fulltegna av forhåndspåmeldinger (pr. 25.6.).

Nytt fra 20. juni
Håpets katedral-verksted

6-9 år
Bli med noen fra festivalens kunstneriske team for å bygge Korsveis egen håpskatedral i Den stille hage! 
Vi følger et opplegg som er jobba fram av Borg bispedømme og presten Solveig Julie Mysen - der barna får både reflektere og bygge sammen.
Ansvarlig: Matias Askvik

Korverksted
6-13 år
Liker du å synge? Bli med på korverksted. Her blir det mye moro gjennom sang og lek! Vi skal lære kule og fine sanger og fremføre dem på Gnist om kvelden.
Ansvarlig: Harald Westermoen

Sirkussport og lek FULLT
6-13 år
Har du en linedanser i magen, eller vil du kanskje lære å sjonglere? Bli med på lek og moro, gå på slakk line eller prøv hvor mange baller du kan holde i lufta. Kanskje vi kan lære hverandre å gå på henda -eller andre kule triks? Det blir sosialt, litt svett, men mest gøy!  Ta med gode sko og klær du kan bevege deg i.
Ansvarlig: Eivind Sirnes og Martin Bøhler

Drama/ fysisk teater FULLT
6-13 år
På dette verkstedet skal vi ha leke, improvisere og lage et innslag som vi kanskje opptrer med på Gnist!
Ansvarlig: Peder Solvang

Hoppetauverksted
6-9 år
Liker du å hoppe og sprette? På dette verkstedet kan du lage både lange og korte hoppetau. Hopp og sveiv! Vi skal også lage en kjempe- sprettert som vi skal bruke på Baluba.
Ansvarlig: Einar Seillskjær og Kirsti Willemse

Fortellerverksted
6-9 år
I fortellerverkstedet får barna - sammen med to erfarne fortellere - leke med Bibelfortellinger, og får sjansen til å fortelle selv!
PS: Det er ikke nødvendig å ha drevet med teater el.l. tidligere.
Ansvarlig: Birgitte Bjørnstad og Katinka Schøien-Brodin 

Fotball 6-9 år
Liker du fotball? Å spille og ha det gøy sammen med andre? Da er fortballverkstedet for deg! Ta på gode sko og klær som er gode å bevege seg i.
Ansvarlig: Sverre Mangrud og Atle Riskedal

Danseverksted 6-9 år
Hvis du liker å danse og bevege deg til musikk, bli med på danseverksted. Vi opptrer også på Gnist. Ta med gode sko og klær du kan bevege deg i.
Ansvarlig: Ingvild Kessel

Naturverksted og spikking FULLT
6-9 år
Har skal vi være kreative og finne både materialer og ideer i naturen og det vi kan finne rundt oss. Hva kan det bli til? Kanskje du har en god ide du vil ta med deg?Ta med spikkekniv
Ansvarlig: Hans Morten Haugen

Formingsverksted - visuell kunst FULLT
10-13 år
Liker du å lage bilder? På dette verkstedet skal vi lage fine linotrykk og du får med deg det du lager hjem. Lene Aabjørnrød er billedkunstner og formingslærer og vil gjerne ha med en kreativ gjeng på verkstedet!

Rytmeverksted
10-13 år
Har du lyst til å lære kule trommegrooves? Vi har ikke trommer til alle, men det er mye i naturen, på kroppen og på kjøkkenet som kan lage bra lyd. Ta gjerne med en tromme hvis du har!
Ansvarlig: Rolf Kristoffer Seldal

Fotball 10-13 år
Liker du fotball? Å spille og ha det gøy sammen med andre? Da er fortballverkstedet for deg! Ta på gode sko og klær som er gode å bevege seg i.
Ansvarlig: Georg Hestad

Speidermat på bål
10-13 år
Vi tenner bål og lager mat sammen. Vi lager en ny ting hver dag. Husk å ta med drikkeflaske + matpakke. Vi spiser litt før vi begynner med matlagingen, så blir vi ikke så sultne mens vi venter på at bålet skal bli varmt.
Ansvarlig: Marta Onstein og Atle Aas – erfarne speiderledere!

Danseverksted 10-13 år
Danseverksted for tweens hvor vi lærer vår egen koreografi og kule "moves" som skal fremføres på Gnist. Ta med gode sko og klær du kan bevege deg i.
Ansvalig: Ingvild Gran Tørring

Diskgolf – Frisbee golf
10 – 13 år
Har du prøvd frisbee golf? Eller har du lyst til å prøve? Ingen forkunnskaper nødvendig, for her har du mulighet til å lære av en som har spilt i Norgestoppen. Litt annet sport og spill blri det kanskje også.
Ta med gode sko og klær du kan bevege deg i.
Ansvarlig: Sølve Hatlen, Frode Kristensen

Speideraktiviteter
10- 13 år
På dette verkstedet skal vi bygge flåte sammen og prøve oss på flere ulike speideraktiviteter. Enten du er speider eller ikke blir dette supergøy!
Ta gjerne med en spikkekniv og redningsvest hvis du har.
Ansvarlig: Margrethe og Tor Helge Brandsæter

Av: Margrete Kvalbein