dsc_7434
Å få gjøre en ekte jobb sammen med en voksen er fint!

Velkommen til samarbeidsfestivalen!

Korsvei bygges på dugnad, og nå ser vi at mange oppgaver er dekka opp, men på noen punkter mangler vi folk. Ser du noe du kan ta deg av?

For mange er det å aktivt være med på å lage festivalen sammen, noe som gir særlig mening til Korsvei. I tjeneste blir vi kjent på andre måter enn når vi bare mottar. I Korsvei har vi også et godt system som gjør at oppgavene du får skal være klare og overkommelige!

Om du ikke har meldt deg til dugnad på forhånd (i checkin-påmelding), vil du få tildelt en avgrensa oppgave når du oppsøker DUGNADSBORDET - en stasjon som ligger rett i nærheten av festivalkontoret.
Og - VIKTIG: Det er mange oppgaver det kan være fint for tenåringer og barn å gjøre! Enten sammen med voksne, med venner eller på egen hånd. Ta gjerne med barna til dugnadsbordet. Velkommen!

VI TRENGER (pr. 7. juli) flere som kan være med på.. 

- opprigg på mandag!

- "væreledere" til barneverksteder (assistenter som ikke har fagansvar, men bidrar i samtaler ved matpakkespising og ved behov)

- voksent nærvær i TenKorsvei

- sovende nattevak (som får som bonus at en kan få sove i det store teltet..)

- nattevakter

- vasketjeneste

I tillegg har vi åpna opp for flere som kan være med i forbønnsgruppa (litt erfaring med sjelesorg og/eller forbønn er det godt å ha med seg her).

Og: Estetisk gruppe etterlyser strandstoler i tre og tøy - lignende de på bildet:
Kan du ta med?

Av: Margrete Kvalbein