_l8v9800
Korsvei 2015. Foto: Lars Verket.

Nyhetsbrev fra Korsvei juli 2017

Festivalen er bare to helger unna, og vi gleder oss stort til å møtes i Seljord! 

1korsvei2017-knapp

Har du ikke fått meldt deg på ennå? Gjør det gjerne i dag! Det hjelper oss veldig, nå som festivalen nærmer seg og det skal settes opp sirkustelt og bestilles mat. Vi har passert 1700 påmeldte, så vi vet at vi blir en god gjeng - og vi vet også at mange venter til rett før festivalen med å melde seg på. Men jo før, jo bedre! Påmelding her: https://www.checkin.no/event/13563/korsveifestivalen-2017

Kjenner du noen som kan ha glede av festivalen, som kanskje bare trenger en invitasjon? Inviter gjerne med en venn på Korsvei 2017! Over en kopp te, eller ved å dele arrangementet på Facebook eller sende dem linken til Festivalsiden

Magnus Malm: "Om rörelsen vill förnyas, måste man gå tillbaka till källorna och gräva tills man finner källans vatten. Klart, friskt, livgivande och läkande," sier Magnus Malm, bibeltimeholder på årets festival. Les ferskt intervju med ham på http://www.korsvei.no/vetekornets-lag-intervju-med-magnus-malm - og gled deg til å høre ham i Seljord!

Barneverksteder: Husk påmelding til barneverksteder innen i morgen, 8. juli. Les mer her: http://www.korsvei.no/barneverksteder

Ledige dugnadsoppgaver: Korsveifestivalen skaper vi sammen, og mange er i gang. Du er invitert til dugnad både før og under festivalen, og kan melde deg til spesifikke oppgaver samtidig som du melder deg på selve festivalen. Blant oppgavene vi trenger folk til nå, er:

  • Snurre film: Noen som kan sette på bibeltimevideoen i grønne timer hver dag, for dem som har ledet barnegrupper eller av andre grunner ikke har hørt bibeltimen den dagen. Vi har folk til video- og lydopptak.
  • Kjøre musikkinstrument til Seljord før festivalen: Skal du fra Oslo til Seljord og har plass i bilen? Vi trenger å få trommesett og el-piano til Seljord. Helst bør de hentes lørdag eller søndag før festivalen, men om det ikke er mulig kan vi ordne at de blir satt inn et sted. De må være på Seljord senest midt på dagen på tirsdag.

Meld deg til festival@korsvei.no - der får du også svar om du lurer på noe!

Hva skjer på festivalen? Følg med på programsidene våre på korsvei.no og på Facebook for å få vite mer!

Har du spørsmål, så kontakt festival@korsvei.no.

Velkommen til et møtested der vi utforsker det å leve som mottakere av Guds nåde, i en verden som sårt trenger å erfare mer av den. Vi håper vi sees i Seljord!

 

Ønsker du ikke å motta nyhetsbrev videre, kan du melde deg av ved å svare på mailen til nyhetsbrev@korsvei.no. Her kan du også melde deg på nyhetsbrev.