1moddi_web

Konsert-rekka er (nesten) klar

Vi får et variert og sterkt program å velge i på kveldene under Korsvei 2019: Kor og kabaret, stemningsfullt i kirka og selveste Moddi i hovedteltet!

Det er alltid stas med besøk langveisfra, og da tenker vi i første omgang ikke på reiseavstanden mellom Seljord og Senja - der Moddi kommer fra, men på distansen Norge-Madagaskar. Ja, vi får besøk fra Madagaskar på Korsvei 2019!

Koret LOVA har besøkt Norge ved hjelp av NMS før, og i år stopper de i Seljord på vei mot Olavsfestdagene og samarbeid med SKRUK. Korsvei-farere som snakker gassisk oppfordres til å melde seg, for det 14 mann og 2 kvinner store koret har tenkt til å bli med på hele festivalen, og forsterkning i tolketjenesten blir et behov!

For den som undrer seg over den uvanlige kjønnsbalansen i dette koret, kan det forklares med at LOVA har tilknytning til det gassiske forsvaret (litt som vi har Forsvarets Musikk i Norge?). I motsetning til Forsvarets korps her nord, har LOVA-koret en Jesus-sentrert profil, og synger sanger om fred og håp, til tross for at de oftest (men ikke på Korsvei) opptrer i uniform. Første møte med SKRUK og Norge i et samarbeid med NMS ble dokumentert slik i en video fra 2014. Se opp for sang med spenst - og for anledninger til å synge sammen med gjestene våre!

Kabaret-kvelden vil Hanne T. Asheim stå for. "Mennesker er så 2018" hadde premiere i 2018, og handler om mennesker og roboter. Musikeren og tekstforfatteren Asheim har vært på Korsvei før - med gruppa Stilett. Hun har også jobba med "Sjel og showtime" og er tekstforfatter for en rekke markante artister. Vi satser på humoristiske og tankevekkende innspill til årets tematikk ...

På torsdag har vi kirkekonsert Andreas Utnem og Trygve Seim.

At Moddi kommer til Korsvei er ingen hemmelighet, derimot. Vi gleder oss enormt til å få høre hans "Unsongs" + en og annen salme, i hovedteltet! BiIletter her!

ut det omfattende og ganske radikale prosjektet med sensurerte sanger og fortellingene om disse her

Av: Margrete Kvalbein