1korsvei-2021-5-gloria (4000x1895)
Gloria! Fra Alle rundt alteret på Korsvei 2021

Glimt fra Korsvei 2021!

Vi har skapt festival sammen i år også - takk til alle som var med! Det ble sterkt og fint å være sammen, også når det delvis gikk over skjerm, og TenKorsvei fikk blomstre i Seljord.

Korsvei gjennomførte en festival i tro.  Det var ca 600 personer i Seljord, grender i Sverige, Danmark, Fredrikstad, Bergen og Trondheim med til sammen ca 200 deltakere. Og så ble det solgt 205 digitale billetter. Det ble da totalt ca 1000 deltakere på årets festival. På Ten-Korsvei var det 187 deltakere, noen få flere enn i 2019.

Det var mye kjent, og noe annerledes: fellesskapene i år var mindre, det var mer tunliv og bålkos, en litt roligere dagsrytme, nattverd med munnvisir, Baluba uten massajsetilbud, noen grender som gjorde gode erfaringer med lite program og flytting av Balubadag, ikke en dråpe regn i Seljord, og vi har opplevd hvordan det er å ha en sentral bidragsyter med via skjerm. Det gikk overraskende bra, og vi opplevde et fellesskap med Rowan WIlliams på tross av at han deltok fra Wales.

Følg denne lenken om du vil gjenoppleve bibeltimene, samtalene og seminarer, og drøvtygge videre på det vi delte.

Bildene under er tatt av Lars Ove Kvalbein, Hildegunn Marie Tønnesen Seip og Ryan Burch i tillegg til tilsendte bilder fra grender og digitale deltakere.

Å arrangere festival i pandemiens og smittevernets tid var både håpefullt, forfriskende - og et økonomisk løft. Vil du være med å gi en gave til Korsvei?
- Registrer deg som fast giver her 
- Gi en gave på VIPPS 76341 eller bankkonto 7874 06 67644

Av: Hildegunn Marie Tønnessen Seip