BALUBA

Baluba er navnet på lørdagens salige blanding av morsomme aktiviteter som deltagerne selv finner på og et organisert balubaløp. Alt for å samle inn penger.

Om Baluba har vært med fra første Korsveisaming på 80-tallet, vites ikke, men for mange har det vært Baluba på lørdagen så lenge de kan huske. Og ingen Baluba er like den forrige.

Her slipper vi kreativiteten og givergleden løs for å samle inn litt av alt vi eier til festivalens solidaritetsprosjekt: arbeidet Stefanusalliansen gjør i Iran.

Kjøp og salg av bærekraftige varer og tjenester

Ved å kjøpe eller selge bærekraftige varer som hårklipp, massasje eller kanskje en klem, markblomster, hjemmelaget syltetøy eller hva folk selv måtte klekke ut, støtter du prosjektet.

Balubaløp

Får du foreldre, en venn, nabo eller bekjent til å sponse deg for hver runde du løper i vårt Balubaløp, kan du loppe dem for uante summer til det gode formål. Ta med tykk lommebok og godt humør!

Utstyr til plakater, skilt og sponsorskjema til løpere fås på Festivalkontoret.

Hvordan støtte prosjektet?

Bruk Vipps (102449) for å kjøpe varer og tjenester på Balubamarkedet eller for å støtte solidaritetsløpere. Du kan også når som helst kjøpe Baluba-penger med kontanter eller kort på festivalkontoret. En balubakrone tilsvarer en norsk krone.

Baluba 7

Av: Margrete Kvalbein