tenkorsvei2009

TenKorsvei

Vi gleder oss til å henge sammen i Seljord i sommer. Velkommen til TenKorsvei!

TenKorsvei er et tilbud fra 7.klasse t.o.m. 18 år. Her legger man opp til et programtilbud som skal samle og treffe tenåringene på Korsvei  Det er egne bibeltimer med variert påfyll gjennom musikk, leik, tale og dans. Vi legger også opp til egne dugurd-samlinger hvor ungdommene får en gruppe de kan spise mat med, snakke sammen og leike enda mer. Underveis i festivalen vil vi også finne på andre aktiviteter, for de av oss som kjenner festivalen er O’ store lek er et must og veldig gøy for (nesten) alle.

For de av oss som ikke alltid er like gira på å være ute i aktivitet hele dagen er Tenkafé et annet fint samlingssted, her blir det enkel servering av vafler, litt goddis og brus. I kafeen er det god stemning for å spille et spill, eller bare å bli kjent med noen nye fine folk. På kveldene vil vi arrangere quiz, filmkveld og kanskje en jam i kafeen! Ta gjerne kontakt om det er noe du har lyst til å få til på festivalen, eller noe du vil bidra med.

Tentun et område der det legges opp til at tenåringen kan bo sammen, dette er en mulighet for tenåringer som ikke vil bo i telt/tun med familien, men ikke et sted du må bo som tenåring. Vi håper at det vil bli mulig å ha eget tun for tenåringer også i år, men det er smittevurderinger som vil avgjøre om dette er mulig. Selv om tenåringene bor på eget tun er det familiene som har ansvaret for de barna de har med seg, og måltidsfellesskapet blir på tunet med de man kommer sammen med.

Selv om vi lager litt program som kanskje er spesielt rettet mot ungdommene, er det selvfølgelig også mange andre ting på festivalen som hører med til TenKorsvei. De som vil kan sitte sammen med tenkorsveiere på Alle rundt alteret, være med på baluba, seminarer, grønne timer, taizé-bønn og alt Korsveifestivalen har å by på!

Mer om Korsvei 2021 | Gå til påmelding i Checkin