4-korsvei-tunfellesskap
Samling rundt bålet - bilde fra Seljord, Korsvei 2017

Hvor samles vi til Korsvei 2021?

Velkommen til en annerledes festival 20.-25. juli! Korsvei 2021 blir en ny form for festival, der vi tar vare på mest mulig av det viktige fra Korsvei, men unngår for mange mennesker på ett sted. Vi har derfor én festival spredt på flere grender. Per nå blir det i Seljord, på Lista, i Fredrikstad, Bergen, Trondheim, Bærum og Danmark.

Grendeinformasjon: Fredrikstad | Lista | Bergen | Trondheim | Danmark | Bærum

Seljord: Dyrskuplassen
Her blir det program for tenåringer og deres familier til et gjenkjennelig program. Vi samles i sirkustelt og bor i tun, men færre personer per tun og mer avstand enn før. Alle rundt alteret, bibeltimer og annet fellesprogram overføres digitalt fra Seljord.

I grendene andre steder følger man en del program på lerret, og andre deler gjøres i grenda. Noen programelementer er felles uansett hvor man er, og så vil det variere mellom grendene hva og hvor mye program det blir utenom.

 

Fredrikstad frikirkeFredrikstad:  Bo-hjemme-grend
Her samles inntil 100 personer i Fredrikstad Frikirke. I denne grenda er det fullt program med strømming av bibeltimer og kanskje seminarer fra Seljord og en god del ting som gjøres lokalt for å ha en mest mulig skjermfri festival. Morgenbønn og Alle rundt alteret gjennomføres lokalt. Onsdag kveld blir det messe preget av Leonard Cohens musikk, torsdag planlegges pilegrimsvandring, Baluba på ørdag blir ved Håpets katedral ,og avslutningsgudstjenesten søndag blir i Fredrikstad domkirke. Av seminarer kan vi nevne lokale seminarerer med Østfold dialogforum og et seminar om Bønn og hjernen ved Lars Lien. Det legges opp til enkelt barneprogram. Mat kan kjøpes i Korsvei-kafeen.

Overnatting ordner man selv. Blant mulighetene er Fredrikstad motell og camping, eller hoteller i byen - se https://aktivitetsbyen.no/book-overnatting/


 

ListaLista: AVLYST
På Lista flypark er det plass til 200 deltakere. Programmet blir en blanding av strømming av bibeltimer og program fra Seljord, og ting man gjennomfører lokalt, sånn som morgenbønn, utflukter, samtaleopplegg og middagslaging.

Caming, Lista flyparkOvernatting skjer ved camping eller overnatting inne på dobbeltrom med eget bad eller flermanssrom med felles bad. Prisen man betaler er per rom. Det er sykkelutleie på stedet, så da kan man komme seg på stranda. Det er ellers gode aktivitetsmuligheter på Lista.

Det legges opp til enkelt barneprogram.

 

Bærum: AVLYST  Sæteren gård i Bærum

Det blir grend for inntil 50 personer på Sæteren gård i Bærumsmarka. På dette flotte anlegget følger man mye av programmet fra Seljord, finner på aktiviteter sammen, lager mat og spiser sammen. Det er mulighet for telting eller å overnatte inne. Det er 5 flermannsrom, så det er først til mølla. Pris gjelder per rom. I denne grenda blir det et enkelt barneprogram.

Det er fine turstier i området, hinderløype for barn og mere til. Parkering skjer 2 km unna, men det blir mulig å få fraktet ting inn ved oppstart.

For mer om stedet:https://seterengard.dnt.no/hovedhus-og-sovehus/

 

Bergen: Bo-hjemme-grend Landås kirke, samlingssted i Bergen
Vi inviterer til en Korsvei-grend i Landås kirke i Bergen for folk som kan bo hjemme, eller ordne overnatting selv. Det er plass til 50 personer.

Programmet blir en blanding av strømmet innhold fra Seljord med Alle rundt alteret og bibeltimer, og ting man gjør lokalt slik som morgenbønn, og aktivitet noen ettermiddager. Fredag ettermiddag blir det seminar med May Bente Stuart Matre: Kan jeg tåle meg selv? Lørdag planlegges det for konsert på kvelden. Her kan man være med å prege programmet om man har engasjement for noe. Barn er velkomne, med det er ikke lagt opp til eget barneprogram. Om noen vil ta ansvar for det, er det helt fint.

Innkvarteringsmulighet: Bergen Vandrerhjem Montana ligger i gangavstand til Landås kirke.

 

Trondheim: Bo-hjemme-grend med formiddagsprogramStrindheim kirke, samlingssted i Trondheim 

Her blir det et opplegg der man møtes i  Strindheim kirke for å følge Alle rundt alteret sammen, se  bibeltimene sammen, spise lunsj og samtale. Program utover dette vil avhenge av ønsker og engasjement blant de som melder seg på. Det kan være deltakelse i programposter som sendes fra Seljord, eller at vi benytter oss av noen av de mange muligheter som finnes i Trondheim til å fylle ettermiddager om det er ønske om å gjøre noe i fellesskap. Deltakerne får tilgang til den digitale pakken og kan følge kveldsprogrammet med seminarer og Taizébønn på egen hånd.

Det er plass til 50 deltakere. Barn er velkomne, men det er ikke planlagt for eget barneprogram.

 

Danmark: Randers Ådalen Retræte utenfor Randers
Korsvej.dk planlegger en samling på Ådalen Retræte utenfor Randers med plass til opp til 100 personer. For mer informasjon, se http://korsvej.dk/korsvejfestival2021/

Ådalen i Danmark

 

 

 

Du velger grend ved påmelding.

Mer om Korsvei 2021 | Gå til påmelding i Checkin

Særlige behov

Vi ønsker at Korsvei 2021 skal være tilgjengelig for alle. Har du behov som krever spesiell tilrettelegging, vennligst send en e-post til kontoret@korsvei.no.