baluba-2007-klovn

Barnas Korsvei

På Barnas Korsvei vil det krible og boble. Barna skal skape, oppleve, undre seg og le. Vi håper at festivaltemaet KOM NED skal begripes og erfares, og at vi sammen skal utforske hva det innebærer.

Barnas Korsvei er for barn opp til 13 år. Alle som i år skal opp i syvende klasse kan velge mellom TenKorsvei og Barnas Korsvei.  

På Alle rundt alteret samles alle på Korsvei til felleskap og feiring av gudstjeneste. Her får du høre en ny episode av Fortellingen hver dag. Deretter møter du din tungruppe. En voksen fra tunet leder samlingen. Hver dag har en av Korsveis veivisere og fortellingen om Sakkeus som tema. Du får være med på mange aktiviteter som sang, dans, lek, samtale og matpakke. Hver tungruppe kan velge de aktivitetene og lekene som passer for barna i denne gruppa fra et hefte med opplegg som er ferdig laget. Her blir det noe som passer for både liten og stor.  

Før du skal sove er det soveposesamling for alle på tunet hvor du kan dele dagens opplevelser høre en fortsettelsefortelling og synge noen sanger.

Lørdag blir det masse liv og røre med BALUBA-innsamling.  

Tunsamlinger 
Vi som lager program for Barnas Korsvei gleder oss til festival i sommer. Det er spennende å planlegge barneaktiviteter når det er så mye vi ikke vet helt sikkert ennå, men vi tror vi får lov til å møtes i små eller mellomstore grupper, og derfor har vi planlagt et program som kan brukes av små tungrupper eller av flere tungrupper sammen. Det viktigste for oss har vært å lage noe som gjør at barna har det bra. Tunsamlingene knytter fortellingen om Sakkeus og festivaltemaet KOM NED sammen med Korsveis veivisere. Aktiviteter og leker som er foreslått til hver dag er også knyttet til tema. Alt vil være beskrevet og forklart slik at de voksne i tunet enkelt kan lede samlingen og velge ut leker og aktiviteter som passer til de barna som er i tungruppen.  

Last ned heftet med barneopplegg og vedlegg: Hei på mange språk og Hjertejakt QR-koder.

Korsveidansen 2021: Mest fest

Bli med og lær deg Korsveidansen 2021! Sangen og dansen er for alle aldere! Den skal brukes i barneopplegget, men også i fellesamlinger. Det er laget en instruksjonsvideo du kan bruke for å lære deg dansen og en musikkvideo som du kan danse til! Ta gjerne en liten film av at du danser og send den til margretherb@gmail.com. Så setter vi sammen en liten musikkvideo med alle som danser. Da er vi sammen i dansen og det er mest fest når vi er sammen!

Mer om Korsvei 2021 | Gå til påmelding i Checkin

_l8v9896
_l8v0023
_l8v0608