tenkorsvei2009

TenKorsvei

Ungdommene har delvis sitt eget program i festivalen! Med steder å henge, aktiviteter, gruppesamlinger og egne bibeltimer. Ungdom på Korsvei er man fra 7. trinn til 18 år. Barn barn mellom 7. og 8. trinn kan velge mellom barn og ten.

Hvor holder TenKorsvei til?

TenKorsvei holder til i hall A og på TenKafé (hall B). Kafeen er et sted der du kan finne fine folk som ønsker å henge, spille spill eller skravle. Dette er stedet for massiv sosialisering og energiinntak. Tenområdet ute er utesamlingsplassen der vi samles til ulike aktiviteter (ikke så langt fra hall A).

Her er oversikt over dagene på TenKorsvei samlet.

Talerne

Karen Marie Lereim Sævareid og Stian Kilde Aarebrot kommer til TenKorsvei som bibeltimeholdere. Det er god grunn til å forvente substans, utfordring og inspirasjon! Her kan du lese om Stian og her kan du lese om Karen Marie

Hvor bor TenKorsveiere?

Du kan velge om du vil bo sammen med familien din eller om du vil bo i Tentun. Det er satt av et supert område, med kort vei til WC og Husdyrhallen ( det hvite feltet midt mellom O'en og H'en på kartet)

De som ønsker å bo i Tentun, kan ganske enkelt slå opp teltet sitt der. Måltidene spiser du sammen med familien din.

NB: Det vil ikke være organisert slik at det er ledere som bor i Tentunet. De som velger å bo i Tentunet har selv ansvar for vekking, mat og miljø.

Korsvei er en festival med mye program. Det er derfor satt av tid, slik at du kan være med på flere av de tingene som skjer utenom Tenprogrammet. Kanskje du vil være med på en konsert eller på noen av aktivitetene som skjer i grønne timer?

 

Program for TenKorsvei

Program for TenKorsvei

TenKorsvei vil ha sitt eget program noe av tiden på festivalen. Tenåringene er også velkomne til å delta på resten av festivalprogrammet.