Meld deg på Korsvei 2017 her - gå til Checkin

Velkommen til Dyrskuplassen i Seljord 18.-23. juli!

Festivalen begynner tirsdag 18. juli med samling i det store teltet kl 18.

Deltakerregistrering åpner kl 13. Festivalen slutter søndag 23. juli ca. kl. 14 - etter nedrigging og gudstjeneste.

Klikk her for påmelding i Checkin - tidligpris før 1. mai!

Les velkomstbrev fra festivalkomiteen.

Se kart over festivalområdet. 

Deltakeravgift

Prisliste for festivalen

Deltakeravgiften dekker utgifter til arrangementet, og inkluderer råvarer til tre middager og et festmåltid (har du spesielle matbehov, les mer under mat lenger ned på sida). Overnatting og andre måltider dekkes ikke av deltakeravgiften.

Vi ønsker å fremme rettferdighet gjennom deltakeravgiften:  

 • Normalprisen tror vi de fleste har råd til, og betaler med glede.
 • Minstepris for deg som ikke kan delta hvis du må betale normalpris (vi forutsetter da at du benytter et rimelig boalternativ). 
 • Merpris for deg som kan bidra til at noen som trenger det, betaler minstepris.

Barn og ungdom har rabatterte priser. Vi har også en makspris for familier. Ta kontakt om du har behov for ytterligere rabatt for å kunne komme på festivalen.

Depositum: Ved påmelding før 1.mai 2017 får du anledning til å betale et depositumsbeløp pålydende kr 500. Det resterende beløpet tilknyttet din bestilling faktureres 1.mai, med betalingsfrist 10.mai. Ved påmelding etter 1. mai er betalingsfrist på hele beløpet 10 dager.

Avmelding: Ved avmelding før 15. juni 2017 refunderes innbetalingen, minus kr 500,- per bestilling. Fra og med 16. juni refunderes ikke innbetalt beløp. Da må bestiller evt. benytte reiseforsikring. Endring i bestilling kan utføres av bestiller frem til 1.mai. Endringer etter denne datoen gjøres via Korsveis kontor. Ta da kontakt med kontoret@korsvei.no.

Når du melder deg på, regner skjemaet selv ut hva du skal betale. Før du betaler, får du se hva du har bestilt, så du kan kontrollere at det er riktig. Du kan betale på tre måter:

 • Tilsendt faktura på epost
 • Tilsendt faktura i posten (koster 30 kr)
 • Bank- eller kredittkort (VISA/MasterCard)

Vi vil helst at du velger faktura på epost eller i posten. Da sparer du Korsvei for et gebyr på 3% av det du betaler inn. Hvis du ikke kommer fra Norge er det enklest både for deg og Korsvei om du velger 'VISA/MasterCard'. Påmeldingen er bare gyldig når fakturaen er betalt.

Overnatting

Tun: Leirområdet er inndelt i tun på 30-35 personer som bor, lager mat, og deler fellesskap. Vi håper på 2000 deltagere i 60 tun inndelt i 12 grender. Hvert tun har én tønnegrill for matlaging og kveldsbål. Det er lurt å ta med noen kjeler og litt kjøkkenredskaper. Tunhøvdingen organiserer dagliglivet i tunet, og passer på at alle har det bra. Gjeterne organiserer livet i grenda, og er mellomleddet til festivalkomiteen. Vi oppfordrer flest mulig til å bo i telt (ev. campingvogn) i tun på festivalområdet. Det gir full og trivelig festivalopplevelse. Anbefales!

Når du kommer til festivalområdet setter du opp teltet ditt på et tun der det er ledig plass. Dersom du ønsker å bo sammen med noen du kjenner må dere enten komme til festivalen samtidig eller den som kommer først må sette opp telt for alle. Du kan ikke holde av plass til andre uten ved å sette opp teltet deres. Det vil lett virke ekskluderende for "nykommere" å få høre at plasser er opptatt når det ser ledig ut. Husk å ønske andre velkommen til tunet, Korsveifestivalen skal være et inkluderende fellesskap! Du som bor utenfor festivalområdet kan finne deg et tun og avtale med høvdingen på dette tunet at du hører til der. Vi vil også hjelpe de som ønsker det med å finne et tun med ledig plass. 

 

Overnatting på festivalområdet:

 • Plass til telt: 750 kr
 • Plass til campingvogn: 1200 kr

Andre overnattingsalternativer: 

Det finnes også hotell, campinghytter og gårdsferietilbud i Seljord. Turistinformasjon på Seljord: tlf 35 05 04 00. Se også Seljordportalen.

 

Overnatting Seljord Folkehøgskule: Ta kontakt med Seljord Folkehøgskule på tlf. 3505 8040 (kontortider) eller e-post kontor@seljord.fhs.no for å bestille rom.

Priser for 2017:

 • Overnatting – enkeltrom kr. 600 pr. person pr. natt
 • Overnatting – dobbeltrom (seng + madrass) kr. 375 pr. person pr. natt
 • Overnatting – madrass gymsal/klasserom kr. 200 pr. person pr. natt
 • Sengetøy kr. 100 pr. seng

Prisene for overnatting er inkludert frokost.
Barn (0-4 år) er gratis, barn (5-11 år) 50% på overnatting og frokost (ikke sengetøy).
Bookinggebyr kr. 50,- pr pers (barn 5-11 år: 50%).
Alle priser er inkl. mva. Betaling ved ankomst, med kort.

Mat

Middag: Deltakeravgiften inkluderer råvarer til middag onsdag, torsdag og fredag pluss festmiddag på lørdag. Middag lages sammen i tunene etter oppskrift i festivalheftet, med de ferske ingredienser man får utdelt. Hvert tun velger noen "skaffere" som henter maten fra et felles forråd til et visst klokkeslett. Alle må være forberedt på å delta i matlagingen, men tunene kan gjerne fordele denne oppgaven på ulike team. Det er lurt å ta med noen kjøkkenredskap og eventuelt litt større kjeler om man har.

Andre måltider: Deltakerne sørger selv for frokost og andre måltider. De som overnatter på folkehøgskolen har frokost inkludert der. Det vil bli salg av melk og rundstykker i leiren hver morgen. Vi arbeider for å få frukt og grønt og noen andre varer til salgs på Torget. Nærmeste matbutikk er omtrent 10 minutters gange fra Dyrskuen.

Matallergi: Har du matallergier, matintoleranse eller annen diett er du selv ansvarlig for å vurdere hva du kan spise. Råvarene som leveres til tunet vil kunne spises av de fleste, men ikke alle. Vi anbefaler for sikkerhets skyld at du selv plukker ut råvarene du tåler og lager din mat selv i egen gryte (da vet du hva du får!). Sørg for å informere om din allergi til tunhøvding og matskaffere på tunsamling. Ved spesielle behov anbefaler vi at du kjøper allergivennlig mat i dagligvarebutikkene i Seljord sentrum.

 

Reise

Tog: Fra Oslo, Kristiansand eller Stavanger til Bø - Se www.nsb.no (korresponderer ofte, men ikke alltid med buss Bø-Seljord).

Buss: Haukeliekspressen går hyppig gjennom Seljord. Telemarkekspressen passerer også. Søk opp rutetider på www.nor-way.no.

Bil: Kommer du med bil, så merk deg at festivalområdet er bilfritt. Hvis du kommer med bil lesser du av der teltet ditt skal stå og parkerer umiddelbart bilen utenfor porten på eget Pområde. Hvorfor? Miljø, sikkerhet, estetikk!

Sykkel: Fullt mulig; sunt og morsomt!

Til fots: Noen tar turen over Lifjell... og pilegrimsveien til Rauland går rett forbi.

Spesielle behov

Vi ønsker at Korsvei 2017 skal være tilgjengelig for alle. Har du behov som krever spesiell tilrettelegging, vennligst send en e-post til kontoret@korsvei.no.