Program

Bibeltimer, seminarer, Alle rundt alteret i sirkusteltet, grønne timer og dugurd. Korsveifestivalen har funnet sin form. Innholdet i 2019-festivalen vil legges ut litt og litt i månedene fram mot sommeren...

Mer om hva som skjer på Korsvei-festivalen

Praktisk og påmelding

Hvordan er overnattingen? Hvordan fungerer et tun? Hva skal vi ta med? Og hvordan kommer vi oss til Seljord? Det kan være mange spørsmål på vei til Seljord. Spør erfarne Korsveivandrere og se hva du finner her!

Les mer om det praktiske her!

Tema

Festivalen i 2019 har fått tittelen "Håpet har et ansikt". Det vil tolkes av hovedtalerne, både i "voksen-Korsvei" og TenKorsvei, i fortellingen for hele familien - og på ulike måter gjennom dagene.

Mer om tema og innhold i 2019

Dugnad

Korsvei er en dugnadsfestival som bæres av felleskapet. Dugnad er ikke bare en økonomisk nødvendighet eller sosialt prinsipp, men også en inngang til fellesskapet.

Mer om oppgaver som trenger folk

Sving deg i tiden

"Ta imot - bøy deg mot jorden, strekk deg mot himlen, sving deg i tiden - ta imot" Sangen har sunget i meg siden 2017. Nå trenger jeg den.

Seminarprogrammet kommer straks...

Her vil vi møte noe av dem som har hatt taletid på Korsvei før, som Patrik Hagman og Barbro Raen Thomassen - og det blir nye stemmer, som Lovisa Mienna Sjöberg og fortelleren Alf Martin Lie.

Ten-taler Karen Marie

Elendig retningssans, men rik livserfaring og ambisjoner om å peke på håp i det håpløse. TenKorsvei og Lereim Sævareid møtes i sommer:

Ten-talerne er klare!

Karen Marie Lereim Sævareid og Stian Kilde Aarebrot kommer til TenKorsvei som bibeltimeholdere. Det er god grunn til å forvente substans, utfordring og inspirasjon! Vi presenterer dem, først Stian:

Gjenbruksmarked

Skal tradisjonen bringes videre med gjenbruksmarked på Torget på Korsvei? Denne oppgaven har folk, men mangler leder! Er det deg?

Barneskuespillere!

Fortsettelsesfortellingen i Alle rundt alteret-samlingen på festival trenger skuespillere: Kjenner du noen som vil bli med på video-audition?

Konsert-rekka er (nesten) klar

Vi får et variert og sterkt program å velge i på kveldene under Korsvei 2019: Kor og kabaret, stemningsfullt i kirka og selveste Moddi i hovedteltet!

Dugnad for Korsveibarna!

Bli med på å lage Barnas Korsvei - allerede nå. Kanskje har du noe du liker å gjøre eller lære bort? Vi trenger hender, føtter og hjerter!

Festival på ferde

Høstsol og gode ideer. Styremøter, gudstjenester, måltider og myldring. Nye og gamle fjes. Festivalfrasparket er gjennomført.

Dugnadsoppgåver

Barneleiar eller jordbor? Lede et arbeidslag eller vere med i eit? Kva slags oppgåve vil du ha på festival i år?