Sees ved neste Korsvei? Velkommen til Seljord 16.-21. juli 2019!

Program

Bibeltimer, seminarer, Alle rundt alteret i sirkusteltet, grønne timer og dugurd. Korsveifestivalen har funnet sin form. Innholdet i 2019-festivalen vil legges ut litt og litt i månedene fram mot sommeren...

2017-programmet finner du her!

Praktisk og påmelding

Hvordan er overnattingen? Hvordan fungerer et tun? Hva skal vi ta med? Og hvordan kommer vi oss til Seljord?

Les mer om det praktiske slik det var i 2017 her!

Tema

Festivalen i 2019 har fått tittelen "Håpet har et ansikt".

Tema fra 2017 står det om her!

Dugnad

Korsvei er en dugnadsfestival som bæres av felleskapet. Dugnad er ikke bare en økonomisk nødvendighet eller sosialt prinsipp, men også en inngang til fellesskapet.

Dette trengte vi folk til i 2017!

Om å ta imot - av Sunniva Gylver

Jeg fylte femti i januar. Jeg var heldig, og hadde stor fest med lave skuldre, der mange kom med gode ord og morsomme sanger til meg. En venninne spurte om det ikke var vanskelig å ta imot alt sammen?

Spirende festival

Håpefulle kom festivalkomitéen og styret sammen til planleggingshelg i Seljord 12.-13. mai - for å se hva vi skal gjøre, og hva Gud skaper i våre tomme, åpne hender.

Baluba-innsamling til Kirkens Nødhjelp

Fattigdommen i Romania er så stor at den også er synlig i norske gater. På årets Korsvei-festival skal vi gjøre en innsats for å gi rombarn i Romania skolegang og fremtidstro, gjennom å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp på festivallørdagens kreative Baluba-innsamling.