Bildene under er fra Korsvei-festivalen i Seljord 18.-23. juli 2017.
Foto: Åsgeir Rossebø Almås, Magnar Børnes og Eldbjørg Tjøstheim

Program

Bibeltimer med Magnus Malm, alle rundt alteret i sirkusteltet, grønne timer og dugurd. Hva er dette og hvordan ser en festivaldag ut?

Les mer om programmet her!

Praktisk og påmelding

Hvordan er overnattingen? Hvordan fungerer et tun? Hva skal vi ta med? Og hvordan kommer vi oss til Seljord?

Les mer om det praktiske her!

Tema

I år skal vi utforske det å leve som mottakere av Guds nåde, i en verden som sårt trenger å erfare mer av den.

Les mer om temaet TA IMOT her!

Dugnad

Korsvei er en dugnadsfestival som bæres av felleskapet. Dugnad er ikke bare en økonomisk nødvendighet eller sosialt prinsipp, men også en inngang til fellesskapet.

Les mer om hva vi trenger folk til her!

Firkantmysteriet - Årets fortsettelsesfortelling

De siste festivalene har vi under formiddagsgudstjenesten Alle rundt alteret kunne følge med på en spesialskrevet fortelling for store og små. Vi har reist jorden rundt på 6 dager i luftballong, fulgt Den farefulle fugleferden og Såkornekspedisjonen, og sist festival nøstet vi Den grønne tråden.  Til årets festivaltema har Tore Thomassen og Ingrid Askvik utviklet FIRKANTMYSTERIET, en underfundig fortelling om frihet i 7 episoder. 

Vetekornets lag

Tillbaka till källorna. Det är där förnyelsen börjar.
Det blir utgångspunkten för bibeltimmarna på sommarens festival med Magnus Malm.

Dugnadsoppgåver

Kan du bidra med ei oppgåve på festivalen? Me treng mellom anna folk til å ta ansvar for parade og til å ta bilde under festivalen.

Velkomstbrev til festivaldeltakere

Snart møtes vi på Korsveifestivalen 2017. Her kan du lese Festivalkomiteens velkomstbrev. Det inneholder viktig informasjon om festivalen, hvordan du kan forberede deg og rutiner rundt ankomst og registrering. Det er også et eget brev til tenåringene (og de som er foreldre eller foresatte til en tenåring).  

Om å ta imot - av Sunniva Gylver

Jeg fylte femti i januar. Jeg var heldig, og hadde stor fest med lave skuldre, der mange kom med gode ord og morsomme sanger til meg. En venninne spurte om det ikke var vanskelig å ta imot alt sammen?

Spirende festival

Håpefulle kom festivalkomitéen og styret sammen til planleggingshelg i Seljord 12.-13. mai - for å se hva vi skal gjøre, og hva Gud skaper i våre tomme, åpne hender.

Baluba-innsamling til Kirkens Nødhjelp

Fattigdommen i Romania er så stor at den også er synlig i norske gater. På årets Korsvei-festival skal vi gjøre en innsats for å gi rombarn i Romania skolegang og fremtidstro, gjennom å samle inn penger til Kirkens Nødhjelp på festivallørdagens kreative Baluba-innsamling.

Hvem skal Baluba 2017 gå til?

Vet du om en god sak eller organisasjon som bør få Baluba-midlene som skal samles inn på Korsveifestivalen 2017? Fristen for å søke er 15. januar.