1ian-schneider-tammbr4okv4-unsplash

Den aller fineste ledermuligheten?

Korsvei 2021 har en utmerket festival-komité allerede, men den mangler sin leder. Jobben som FK-leder er omfattende, men ufattelig givende!

(Og ja: Dersom du trenger en godtgjørelse for å ta på deg et såpass stort ansvar, så vil det være mulig å finne en løsning.)

Forberedelse og ledelse av Korsvei-festivalen har vært løst på ulike måter, av ulike mennesker. Felles for dem, er at de inngår i et fellesskap med en dedikert komité, en liten stab, et ansvarlig styre - og etterhvert et stadig større dugnadslag. Det er et stort VI som lager festival, men kjernegruppa som driver arbeidet framover trenger ledelse.

Nå leter vi etter deg som kjenner festivalen fra før, som har ledererfaring, og som liker å jobbe på lag mot et meningsfylt mål. Festivalkomiteen har mye kompetanse i seg allerede, og lederen trenger slett ikke vite "alt". Fra lederen trengs først og fremst en viss struktur, en evne til å koordinere og - framfor alt: En entusiasme for å lage en inkluderende, Jesus-sentrert festival for alle aldre - og for både nye og erfarne Korsvei'ere.

Er du nysgjerrig på om dette er noe for deg?
Har du spørsmål, eller vil du legge inn en enkel søknad?

Ta en telefon til 995 77 287 /mail: margrete@korsvei.no

(Illustrasjonnsfoto: Ian Schneider / Unsplash)

Av: Margrete Kvalbein