korsvei-2-firkantmysteriet (527x311)

Barneskuespillere!

Fortsettelsesfortellingen i Alle rundt alteret-samlingen på festival trenger skuespillere: Kjenner du noen som vil bli med på video-audition?

De siste 6 festivalene har vi på Korsvei fulgt en fortsettelsesfortelling gjennom festivaluka. Denne festivalen blir intet unntak! Forfatter Tore Thomassen og regissør Ingrid Askvik lager et teaterstykke ut fra festivaltemaet, og hver dag kan man få oppleve en ny episode under gudstjenesten Alle rundt alteret i det store teltet.

I år søker vi nye barneskuespillere til å være med og spille i fortellingen. Vi leter etter fire teaterinteresserte barn i alderen 8-12 år. Er dette barnet ditt? Eller en du  kjenner? For å kunne velge ut en passende sammensetning av barn trenger vi denne informasjonen:

1) Personalia: Navn og alder

2) Erfaring og motivasjon: Kort tekst om hvilken erfaring du har med teater / det å stå på scenen og hvorfor du har lyst til å være med!

Når du har sendt inn dette til festival@korsvei.no  INNEN 30. APRIL vil du få instruksjoner om å gå videre:

3) Video-audition: Velg en av de to tekstene du får tilsendt, lær utenat og film med telefon/datamaskin/kamera.

4) Send inn video så snart du får det til! Filmen kan kan sendes via wetransfer.com til adr: festival@korsvei.no
Husk å merke alt med navn på barnet!

NB! Ved å melde barnet ditt på, bekrefter du at dere kan komme til Seljord før kl 10 mandag 15.juli (for de fleste betyr det: søndag).

Dere vil motta manus 3-4 uker før festivalen og må lære replikker på forhånd. 

Hver dag under festivalen spilles en episode på morningen, og er det seinere på dagen en øving på ca 2 timer + generalprøve av neste episode. Det er hardt arbeid, men fantastisk morsomt og lærerikt! 

Av: Margrete Kvalbein